Region

Svet

Rada Manojlović: Pevala sam devet dana nakon mamine smrti, novac nam je bio neophodan za daću!

Rada Manojlović iza sebe ima osam godina karijere koje nisu uopšte bile lake i popločane zvezdama, kao što mnogi misle. Rada je zbog novčane situacije morala da peva samo devet dana nakon smrti majke.

Rada Manojlović: Pevala sam devet dana nakon mamine smrti, novac nam je bio neophodan za daću!



Rada Manojlović: Živim kao sav normalan svet, ne stižem da platim račune!
Pevačica Rada Manojlović je iza sebe ostavila teške trenutke kako u karijeri, tako i u privatnom životu. Ona otkriva da je zbog novca morala da peva samo devet dana nakon mamine smrti jer nije imala drugačiji način da plati daću.

"Pevala sam devet dana nakom majčine smrti jer smo finansijski loše stajali, a bio mi je neophodan novac zbog priprema daće za 40 dana, pola godine i godinu, koje u mom kraju izgledaju kao svadbe, uz hranu i piće. Da bi ispoštovala te običaje, neko je morao da radi, a taj neko sam bila ja. Bilo je surovo, ali nisam imala izbor. U takvim trenucima ti je iščupano srce. Još tada sam imala dugme za isključivanje i da, obuzeta tugom, uveseljavam ostale ljude. Sada kada sam finansijski stabilna, mogla bih sebi da dozvolim da na miru odžalim i isplačem se", rekla je Rada, a takav slična situacija joj je dogodila i sa bakom.

"To mi je omiljena baka i sećam se da sam u Crnoj Gori sletela u šest zbog nastupa te večeri, kada mi je sestra javila da moraju hitno da joj operišu debelo crevo. Operacija je zakazana za 10 uveče kada je počinjao moj nastup i trajala tri sata, kojiko je trebalo ja da pevam. Što se više približavalo vreme da izađem na binu to su mi noge bile sve više oduzete  i nisam mogla da dišem. Imala sam tada 74 godine i brinula sam kako će sve proći, jer je stara. Igrala sam i sve vreme gledala na telefon očekujući vesti. Grlo mi se stezalo što pevam dok se lekari bore za njen život. Tek kada sam završila nastupi počela da se slikam sa fanovima, sestra mi je javila da je sve u redu", ispričala je Rada.

Autor: A.K.
Izvor: Alo
Foto: Twitter/Rada Manojlovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>