Region

Svet

Jelena Golubović i Čupo Kalač ponovo u ljubavi: Krstare Finskom! (Foto)

Jelena Golubović i Čupo Kalač ponovo su u ljubavi, a mlada rediteljka otputovala je u Švedsku kod svog izabranika, gde su uživali desetak dana, nakon čega su se otisnuli na krstarenje ka Finskoj.

Jelena Golubović i Čupo Kalač ponovo u ljubavi: Krstare Finskom! (Foto)



Čupo i Jelena Golubović u šopingu: On bira donji veš za svoju verenicu!
Iako su nedavno raskinuli vezu koju su započeli na imanju u Lisoviću, Jelena Golubović i Čupo Kalač ponovo su u ljubavi, a kako bi njihova romansa postala još jača odlučili su da krstare Finsko na jednom od najluksuznijih  brodova.Par je uživao na luksuznom brodu koji plovi Botničkim zalivom, a na kojem su najveći deo vremena proveli u spa centru, koristeći sve pogodnosti ovog glamuroznog plovila na kom su proveli i praznike.


Foto: Alo.rs

"Super se provodimo i uživamo u svakom trenutku. Neverovatno koliko je lep pogled sa broda, ima puno vetra, pa su i talasi veliki", rekla je Jelena koja bi uskoro trebala da se vrati u Srbiju, prenosi Alo.rs.

 "Mogla bih da živim u Švedskoj, gde Čupo živi, ali ipak više volim Srbiju. Tokom života puno sam putovala i živela u različitim gradovima tako da mi nije problem da se naviknem ukoliko bude potrebe da se selim", rekla je kroz osmeh rediteljka.

Autor: J.B.
Foto: Facebook/Jelena Zvanični FanTeam Golubovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>