Region

Svet

Zorica Bruncilk: Oduvek sam privlačila pažnju, to mi nikad nije smetalo!

Zorica Brunclik je svoju karijeru počela pre četrdeset godina, a velikim koncertom će proslaviti ovaj jubilej. Ona kaže da je od detinjstva bila naklonjena muzici i znala je da će joj pevanje biti životni poziv.

Zorica Bruncilk: Oduvek sam privlačila pažnju, to mi nikad nije smetalo!



Zorica Brunclik u Zvezdama Granda 2014 pronašla zeta: Ubiće me ćerka!
Pevačica Zorica Brunclik će koncertom poslaviti četrdeset gofina karijere, za sebe kaže da je oduvek privlačila pažnju, ali da joj to nije smetalo, kao i da ne planira još dugo da ide u penziju.

"Rodila sam se sa željom da volim da pevam, nije bilo trenutka u kom sam odlučila da će to biti moje opredeljenje, jednostavno, muzika je živela u meni. Po maminoj priči, tek što sam prohodala stajala sam na šamlici i pevala. S obzirom na to da potičem iz vrlo siromašne porodice, mi nismo imali radio, ali su imale komšije, pod čijim prozorom sam često slušala muziku, čak i zimi naš je prozor bio otvoren da bih čula melodije", rekla je Zorica.

"Uvek sam privlačila pažnju, od zlatnog skafandera u kojem sam se pojavila, pa do izjava, načina života i politike. Sada sve to gledam sa duhovitije strane, ali bilo je tu suza dosta i bilo je teško, ali sam isplivala jer sam pošten građanin. Stalno su se meni pripisivale neke etikete, ali ni trnje ni ruže ne bih menjala, samo bih malo manje godina da imam. Sve u svemu, srećna sam i zadovoljan žena koja čvrsto stoji na zemlji i ima čestitu i poštenu porodicu, muža koji je raduje sitnicima, i šta će mi više", kaže otvoreno Brunclikova.

"Nije lako biti trudna, udata, roditi četvoro dece i sve vreme biti popularna. Bilo je teških trenutaka, ali sam umela da izbalansiram, ovde zaškripi, na drugom mestu zakinem, pa dodam", dodaje Zorica i kaže da ne planira da se uskoro povuče sa muzičke scene.

"Ne bih znala kud bih sa sobom, jer imam višak energije. Bina mi je kao terapija i trening, posle kog dođem kući ispuvana kao balon, srećna i zadovoljna", kaže pevačica.

Autor: A.K.
Izvor: Alo.rs
Foto: Twitter/Zorica Brunclik

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>