Region

Svet

Stanija Dobrojević isključila telefon, okrenula novi list i uživa u Americi

Atraktvina starleta Stanija Dobrojević je odlučila da dok boravi u Americi ostavi telefon po strani, odmori i napravi neke promene u svome životu. Iako je put u Ameriku isprva bio isključivo poslovan, Stanija je odlučila da preko okeana okrene novi list.

Stanija Dobrojević isključila telefon, okrenula novi list i uživa u AmericiStanija Dobrojević odlazi u Ameriku na duži period! Dok fanovi tuguju, ljubav će morati da sačeka? (Foto)
Nakon što je Stanija Dobrojević spakovala kofere i otišla u Ameriku zbog poslovnih obaveza ona se vidno manje oglašava na društvenim mrežama, a jedan od razloga je taj što je starleta odlučila da odmori i okrene novi list.

U poslednje vreme je doživela mnoge ružne stvari i napade od strane osoba koje je ne vole, pa je rešila da u Americi okrene novi list. Tamo je čeka posao i želi da se vrati u normalu. Upravo zbog toga je rešila da isključi telefon na neko vreme, a primetno je i da se slabije oglašava na društvenim mrežama. Ima veliku želju da povrati pozitivnu energiju koju je "izgubila" dok je boravila u Srbiji i zbog svega što joj se dešavalo u poslednje vreme, otkrio je izvor za "Puls".

Autor: A.K.
Izvor: Pulsonline.rs
Foto: Twitter/Stanija Dobrojevic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>