Region

Svet

Lepa Brena: Viktor je još uvek mlad za devojke i ozbiljne veze!

Nakon što su mediji njenog najmlađeg sina dovodili u vezu sa raznim poznatim devojkama, Lepa Brena kaže da je normalno da njenog Viktora jure dame, ali i dodaje da je još uvek mali da bi imao ozbiljnu vezu.

Lepa Brena: Viktor je još uvek mlad za devojke i ozbiljne veze!Lepa Brena iznenadila majku za 80. rođendan: Uspela sam da je oduševim! (Foto)
Bez obzira što su njenog sina Viktora mediji dovodili u vezu sa Stanijom Dobrojević  i drugim poznatim devojkama, pevačica Lepa Brena kaže da je njen najmlađi sin još mali uvek mali za devojke.Pevačica je kao i svaka majka stala u odbranu svog sina i kaže da je normalno to što ga jure devojke jer je dete poznatih roditelja ali i dodala kako je šesnaestogodišnji Viktor još mali za devojke.

"Kad imate sinove, to spada u rok službe. Nije problem naći devojku, nego zadržati je. Još je mlad, neka bira i neka proba", izjavila je Brena.

Viktor se pre nekoliko meseci definitivno preselio iz Amerike u Beograd sa željom da nastavi školovanje u Srbiji, a kada je nedavno slavio rođendan Brena mu je poklonila tortu u obliku dolara.

Autor: J.B.
Izvor: Telegraf.rs
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>