Svet

Region

Nikol Kidman i Kit Urban se razvode zbog Dženifer Lopez?

Osmogodišnji brak Nikol Kidman i Kita Urbana nalazi se pred raspodom, a napetost u odnosu između supružnika nastala je zbog Dženifer Lopez. Glumica je postala ljuborna, jer se njen suprug tokom snimanja Američkog idola, previše zbližio sa pevačicom.

Nikol Kidman i Kit Urban se razvode zbog Dženifer Lopez?



Nikol Kidman postiđena snimkom od prošle godine: Molim te ugasi to! (Video)
Brak Nikol Kidman I KIta Urbana zapao je u ozbiljnu krizu, a sve su jače spekulacije da će uskoro doći i do razvoda. Napetost u odnosu bračnog para nasla je zbog užurbanog načina života i razdvojenosti, ali i botoksa.

Bliski prijatelji para tvrde, da je i Nikol postala jako ljubomorna na Dženifer Lopez, jer se Kit tokom snimanja šoua "Američki idol" previše zbližio sa pevačicom, a takođe su planirali da zajedno provedu leto, ali zbog turneje neće biti u mogućnosti:

"Nikol je besna jer je očekivala da će ostatak godine provesti zajedno. Ovo saznanje potpuno je pogodilo", kaže izvor blizak bračnom paru i dodaje, kako Nikol i Kit već duže vreme nisu intimni,  kao i da glumica još uvek ima traume zbog razvoda od Toma Kruza.

"Njihovo seksualni život izbledeo je tokom godine. Ne bi me čudilo da nisu imali odnose godinama ", dodao je izvor. Nije samo ljubomora i razdvojenost problem, već i glumicina opsednutost botoksom ostavila je traga i na licu Kita Urbana koji je takođe poprimio plastičan izgled.

Autor: J.B.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>