Svet

Region

Pamela Anderson zažalila zbog slikanja za Plejboj

Pamela Anderson, koja se proslavila golišavim fotografijama na naslovnoj strani časopisa Plejboj, otkriva kako sada jako žali što je donela takvu odluki i dodaje kako su joj sinovi doživeli mnopgo neprijatnih situacija zbog toga.

Pamela Anderson zažalila zbog slikanja za PlejbojPamela Anderson potpuno gola pokazala neverovatno telo i u petoj deceniji! (Foto 18+)
Jedna je od najpoznatijih svetskih seks simbola, Pamela Anderson izjavila je kako sada jako žali zbog svojih nagih fotografija koje je snimila za časopis "Plejboj", jer su njeni sinovi zbog toga bili na meti vršnjaka.

"Kada su moji sinovi postali tinejdžeri bilo im je jako teško. Nekoliko puta su se potukli, a vršnjaci su ih zadirkivali zbog toga. Žalim za svim što sam uradila, a zbog čega sam dovela moje sinove u situaciju da pate. Ipak, to je naš život, volimo se, bliski smo i zajedno smo to preživeli. Cela ta situacija nas je jako zbližila i učvrstila kao poroddicu", rekla je Pamela koja je iz braka sa Tomi Lijem ima dva sina, 17-godišnjeg Dilana i 16-godišnjeg Brendona.

Autor: J.B.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>