Svet

Region

Holivudski reditelj Brajan Singer optužen za seksualno zlostavljanje dečaka?!

Holivudski reditelj Brajan Singer, optužen je za seksualno zlostavljanje tinejdžera na jednoj zabavi. Poznati režiser je navodno, trinaestogodišnjeg dečaka napio, a potom primorao na nezakonite radnje.

Holivudski reditelj Brajan Singer optužen za seksualno zlostavljanje dečaka?!



X-Men: Dani buduće prošlosti - Pogledajte prvi trejler za novi nastavak sage o mutantima! (Video)
Brajan Singer optužen je za seksualno zlostavljanje na jednom od perverznih holivudskih zabava. Poznati reditelj proslavio režijom filmova o "X Men-u" i 'Privedite osumnjičene''. Brajana je optužio 30-godišnji muškarac koji tvrdi da je bio namamljen u vilu u Encinu kad je imao samo 13 godina kako bi prisustvovao zabavi koja je imala lošu reputaciju jer je bilo reči o tome da uključuje seksualni odnos između odraslih muškaraca i mnogih tinejdžera koji su bili prisutni.

Muškarac navodi i da mu je Singer dao alkohol i ponudio ulogu u jednom od filmova, a za uzvrat je tražio oralni seks. Iako je tada, trinaestogodišnji dečak odbio ponudu slavnog režisera, Brajan ga je primora na bludni čin, a potom silovao.

Ovakve navode prokomentarisao je i advokat poznatog reditelja, tvrdeći da je tužba apsurdna i kako je uveren da će optužbe protiv njegovog klijenta biti odbačene: "Očigledno je da neko želi da privuče pažnju u trenutku kada izlazi novi Brajanov film", zaključio je advokat.

Autor: J.B.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>