Svet

Region

Tori Speling želi supruga potpuno da ponizi pred kamerama (Video)

Bivša zvezda serije Beverli Hils, Tori Speling i Din Mekdermot prolaze kroz bračnu krizu nakon što se u decembru prošle godine, otkrilo kako je glumac prevario suprugu. Sada su odlučili da svoje razmirice rešavaju pred kamerama, a glumica je odlučna u nameri da svog supruga potpuno ponizi.

Tori Speling želi supruga potpuno da ponizi pred kamerama (Video)



Tori Speling plakala pred kamerama: Supruga nikada nisam mogla da ga zadovoljim u krevetu! (Video)
Nakon što je javno prevario, ona i suprug Din Mekdermot , svoje bračne nesuglasice odlučili su da rešavaju u sopstvenom rijalitiju u kome je Tori Speling odlučila potpuno da ponizi supruga: "Odluka da se snimi ovaj šoune dolazi od nekoga ko je na čvrstom, dobrom mestu. Tori je jako, jako uznemirena i ljuta ", rekao je izvor blizak glumici i dodao: "Deo nje želi da ga potpuno ponizi i da pati pred milionskim auditorijumom. Želi pravdu, da stvarno oseti bol koju joj je naneo".

Iako će patiti pred kamerama, ideja da se njihova bračna muka dovede na televiziju bila je isključivo glumicina: "Ona je u potpunoj krizi, ali Din ne želi da bude ponižen na ovakav način, njegov život je ionako već noćna mora", zaključuje izvor.



Autor: J.B.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>