Svet

Region

Braća Pola Vokera u nastavku filma Paklene ulice (Foto)

Braća tragično nastradalog Pola Vokera, Kejleb i Kodi pojaviće se u nastavku filma Paklene ulice 7, kako bi režiseri uspeli da dovrše započeti film na kome je glumac radio pre nego što je poginuo.

Braća Pola Vokera u nastavku filma Paklene ulice (Foto)Porodica Pol Vokera nije u stanju da ispuni poslednju želju tragično preminulog glumca
Ova informacija pojavila se na zvaničnoj Fejsbuk stranici filma Paklene ulice: "Nastavili smo snimanje zahvaljujući Polovoj braći. Dobro došli u našu porodicu. Kejleb i Kodi nam pomažu da snimimo preostale akcione scene koje je trebalo da snimi njihov brat, a to što su sa nama nam pruža osećaj utehe, kao da je Pol sa nama na setu", piše u statusu.Lice i telo braće Pol Vokera biće kasnije izmenjeno u postprodukciji uz pomoć kompjuterske grafike kako se ne bi primetile razlike između njih i glumca. Pol Voker, poginuo je početkom decembra u teškoj saobraćajnoj nesreći, kada je njegov prijatelj tokom vožnje, izgubio kontrolu nad volanom udario u drvo, a zatim se vozilo zapalilo.

Autor: J.B.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>