Region

Svet

Nikola Rađen: Nina i Tea su nestašne i energične na svoju mamu Anu

Nikola Rađen, suprug pevačice Ane Kokić, je sa svoje dve ćerkice bio u ulozi manekena, pa su na modnoj pisti za Fashion Selection zajedno pošetali. On je otkrio da nije imao tremu, a da su Nina i Tea veoma energična deca.

Nikola Rađen: Nina i Tea su nestašne i energične na svoju mamu AnuNikola Rađen ponosan na suprugu Anu Kokić: Najponosniji! Ana, volim te!
Vaterpolista i naš reprezentativac Nikola Rađen je imao priliku da sa svoje dve ćerkice Ninom i Teom prošeta modnom pistom za Facion Selection, gde je otkrio da mu je drago što su njegove mezimice makar na kratko bile manekenke.

"Bilo je super, ovo mi je prvi put da sa njih dve prošetao, naravno veći je događaj njima i drago mi je zbog toga", rekao je ponosni tata.

Na pitanje ko je imao tremu kaže: "Mislim da su se malo uplašile od aplauza jer ga nisu očekivale, ali to je opravdano, a starija ćerkica više voli modu", rekao je Nikola i dodao: “Kad sam bio mali, gde me ostaviš, tu me i nađeš, tako da su verovatno nestašne na Anu. Veoma su energične, skaču po kući, razbacuju igračke i drago mi je da su pozitivne i miroljubive, a ne zloće”.

Autor: A.K.
Izvor: Story.rs
Foto: Printcreen YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>