Svet

Region

Pirs Brosnan: Nikada nisam bio dobar Džejms Bond!

Pirs Brosnan koji je poznat kao jedan od glumaca čuvenog agenta 007, priznao je kako nikada nije bio zadovoljan svojom glumom najpoznatijeg špijuna, kao i da izbegava da gleda filmove o Džejmsu Bondu u kojima je igrao.

 Pirs Brosnan: Nikada nisam bio dobar Džejms Bond!Pirs Brosnan progovorio o gubitku ćerke: Vera u sebe mi je pomogla da nastavim dalje
Iako je publika oduševljena njegovim ulogama u filmovima o najpoznatijem agentu Džejmsu Bondu, Pirs Brosnan kaže da mu se nikada nije dopala njegova gluma u filmovima o najpoznatijem špijunu.

"Osećam se kao da sam uhvaćen u vremenskoj rupi između Rodžera Mura i Šona Konerija. Za mene je bilo stvarno teško da shvatim to značenje. Nasilje nikad nije bilo stvarno, gruba primena sile nikad opipljiva. Bilo je prilično pitomo, a karakterizacija likova nikad nije sledila realnost. Bilo je to površno", rekao je glumac i dodao kako je to grozan osećaj.

Pirs Brosnan glumio je tajnog agenta 007 u filmovima "Goldeneye", "Umri drugi dan", "Sutra nikad ne umire" i "Svet nije dovoljan".

Autor: J.B.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>