Region

Svet

Veliko srce Seke Aleksić - sav honorar od Plejboja daje u humanitarne svrhe!

Nije novost da folk zvezda Seka Aleksić humanost stavlja iznad svega pa je i ovaj put pokazala koliko zapravo ima veliko srce, time što je sav honorar od Plejboja u iznosu od 2.000 evra donirala u humanitarne svrhe.

Veliko srce Seke Aleksić - sav honorar od Plejboja daje u humanitarne svrhe!



Seka Aleksić je pozirala za naslovnicu novog broja prestižnog muškog magazina "Plejboj" koji će izaći na dan njenog 33. rođendana, 23. aprila, a čini se da je ovo njeno dosad najprovokativnije izdanje, na radost svih pripadnika jačeg pola. Za profesionalne i do tančina usavršene fotografije zadužen je bio Miloš Nadaždin, a snimanju je prisustvovao i Sekin najverniji saputnik, njen suprug Veljko Piljikić.

Seka Aleksić u Plejboju, kraljica stila na naslovnoj strani prestižnog časopisa! (Foto)
Pevačica je, kako "Alo!" saznaje, za ovaj projekat dobila honorar u iznosu od čak 2.000 evra, a celokupna suma će biti uplaćena u njen humanitarni fond koji ima već godinama, pa iako važi za velikog humanistu, taj deo priče nije nikada javno eksponirala.

"Tek kada sam postala ostvarena žena odlučila sam da se slikam za Plejboj, iako su me do sada zvali nekoliko puta. Lepota jedne žene nije samo u njenoj obnaženosti, pa ni mladosti, zato sam ove fotografije uradila danas, kada punim 33. godine, kada sam ostvarena i kao supruga i poslovna žena. Sada se osećam sigurno", rekla je Seka.

Autor: B.B.
Foto: Facebook/Seka Aleksic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>