Region

Svet

Kristina Bekvalac srećnija bez braka: Ne planiram ponovo da se udajem

Kristina Bekvalac je ovih dana u centru interesovanja medija, zbog prve samostalne revije, ali kao i zbog privatnog života. Ona smatra da je on samo njena stvar, ali i to da ne može sprečiti medije da zadiru u njega.

Kristina Bekvalac srećnija bez braka: Ne planiram ponovo da se udajem



Nataša i Kristina Bekvalac u provodu: Mi smo ćurke na raspustu (Foto)
Modna stilistkinja Kristina Bekvalac je za intervju otkrila da ju je majčinstvo zavek promenilo, da je bliska sa sestrom, iako su veoma različite, i da se nije pokajala što je suprugu dala drugu šansu.

Ovih dana ste u žiži interesovanja, ne samo zbog prve samostalne revije, već i zbog privatnog života pošto više niste u vezi sa bivšim suprugom Ivom Martinovićem. Zašto ste odlučili da dalje nastavite odvojenim putevima?

"Moj privatni život je isključivo moja stvar, ali ne mogu da utičem na medije niti da zabranjujem da se piše o mojoj intimi. Iako više nismo u emotivnom odnosu Ivo i ja smo Petrini roditelji i činimo sve kako bi ona bila srećno i bezbrizno dete. Ivo je neko koga beskrajno volim i poštujem, ali valjda to nije bilo dovoljno da bi naš brak opstao."

Jeste li se pokajali što ste suprugovom i vašem odnosu dali drugu šansu?

"Nisam."

Nisu retke konstatacije kako su sestre Bekvalac ponovo slobodne. Ima li istine u tome da namerno usklađujete dešavanja u vašem životu?

"Samo bolestan um i zao čovek može tako nešto da pomisli. Ne mogu da dosegnem i neću da se bavim zluredim komentarima."

Koliko jedna drugoj utičete na izbor emotivnih partnera?

"Veoma smo bliske i jako različite, tako da smo otvorene u iskazivanju impresija, ali i kritika kada su partneri u pitanju. Svako ko poznaje nas tri, zna da u našim odnosima nema preteranih uticaja sa strane."

Koliko vas je majčinstvo promenilo?

"Iz korena. Promenili su mi se životni prioriteti i način razmišljanja. Najveći dar je kada postoji neko koga volite više od sebe."

Sledeće godine punite trideset. Koje velike odluke planirate da donesete?

"Planiram da rastem i uživam sa svojom ćerkom. Sledeće godine ona je đak prvak i tome se neizmerno radujem. Privilegovana sam da radim posao koji obožavam, što imam porodicu koja mi je oslonac i snaga, kao i to što imam prijatelje koje volim. Budim se i ležem sa osmehom, a ono što je najbitnije - imam miran san.To su mi planovi za čitav život."

Autor: A.K.
Izvor: Story.rs
Foto: Facebook/Kristina Bekvalac

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>