Region

Svet

Region

Marija Karan potvrdila da se udaje za agenta Toma Kruza, svadba u Beogradu

Glumica Marija Karan koja već godinama živi i radi u Holivudu, potvrdila je da će se do kraja godine venčati sa Džoelom Lubinom, uspešnim producentom i agentom iz Los Anđelesa, s kojim je već nekoliko godina u vezi.

Marija Karan potvrdila da se udaje za agenta Toma Kruza, svadba u Beogradu



"Možemo da podelimo s vama lepe vesti i objavimo da se Marija Karan udaje. Marija i njen budući suprug se raduju venčanju i želeli bi da svadba bude u Beogradu. U zavisnosti od obaveza, njih dvoje će precizirati datum i mesto venčanja, a planiranje i organizacija slavlja je u toku", stoji u saopštenju portparola Marije Karan, koja nije želela da daje komentare na ovu temu.

Iako je pre samo desetak dana rekla da još ne planira da se udaje, izgleda da je Marija zbog nečeg iznenada promenila odluku i odlučila da svom izabraniku kaže sudbonosno "da". Ona nije htela čak ni da otkrije ime svog dečka, ali kako već nekoliko meseci prenosi strana štampa, uz njihove zajedničke fotografije, Marija je srećno zaljubljena u holivudskog producenta i agenta Džoela koji zastupa neke od najvećih holivudskih zvezda, poput: Toma Kruza, Kolina Farela, Zeka Efrona, Rejfa Fajnsa, Dženifer Aniston, Eštona Kučera...

Marija se preselila u Los Anđeles pre nekoliko godina sa željom da tamo izgradi uspešnu karijeru, a do sada je od većih projekata učestvovala u filmu "Ceremonija" sa slavnim Entonijem Hopkinsom, gde ima kratku scenu.

Autor: B.B.
Izvor: Blic.rs
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>