Style

Ljubav

Stanija Dobrojević promenila imidž, kako vam se dopada njena nova frizura? (Foto)

Stanija Dobrojević neprestano intrigira javnost fotografijama koje postavlja na društvene mreže, ovog puta jedna od najatrakntivnijih dama sa naše scene postavila je  fotografiju na kojoj se svojim obožavaocima pohvalila novom frizurom.

Stanija Dobrojević promenila imidž, kako vam se dopada njena nova frizura? (Foto)Stanija Dobrojević zavodljivo šeta Novim Sadom i priznaje: Sve je to ljubav... (Foto)
Stanija Dobrojević voli da svoje svoje pratioce i obožavaoce obaveštava o svim promenama u njenom životu, ovog puta atraktivna Stana, objavila je fotografiju na društvenoj mreži Tviter gde se svojim fanovima pohvalila novom frizurom. Iako je prethodnih nekoliko meseci imala dugu i bujnu kosu izgleda da joj je dosadila, pa je poželela da nešto promeni na sebi. Skinula je nadogradnju, a svoju kosu je skratila do ramena: "Skroz skratila kosu! #NadogradnjeBez",  napisala je Stanija.Nakon postavljanja fotografije, usledili su komentari fanova koji su bili oduševljeni njenom frizurom, a mi ćemo se složiti sa većinom Stanijinih obožavaoca i reći da joj svaka promena lepo stoji.

Autor: J.B.
Foto: Twitter/Stanija Dobrojevic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>