Region

Svet

Viki Miljković: Ako posao radiš profesionalno, onda moraš i da istrpiš bol

Viki Miljković naporno trenira i vežba, jer za nastup nije potrebna samo pesma, već i koreografija koju izvodi. Ona svakodnevno uvežbava nastup, koji želi da dovede do savršenstva.

Viki Miljković: Ako posao radiš profesionalno, onda moraš i da istrpiš bolViki Miljković usred mafijaškog obračuna: Meci su leteli na sve strane, jedva ostadoh živa!
Pevačica Viki Miljković je snimila pesmu, koja će je predstavljati na Pink festivalu, a pored toga Viki mora da istrpi naporna vežbanja sa koreografom Milanom Gromlić.

Ona priznaje da svakodnevne probe nisu nimalo lake, jer uključuju skok sa visine sa oko dva metra na ruke četvorice plesača. Sve je moralo da ima savršen tajming, okretanje u vazduhu i veličanstveno spuštanje na pod. Zbog svega toga ona oseća jake bolove u predelu pazuha.

"Ako želiš ovaj posao da radiš maksimalno profesionalno, onda moraš i da istrpiš neke stvari. Najbitniji su rezultati koje smo postigli, a ja sam prezadovoljna i pesmom i nastupom koji smo spremili za festival", rekla je Viki.

Autor: A.K.
Izvor: Alo.rs
Foto: Rajko Ristić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>