Region

Svet

Predsajamsko druženje sa mališanima u šoping centru Delta City (Foto)

Svečano predsajamsko druženje sa mališanima i njihovim roditeljima održaće se u nedelju, 13. aprila od 12-20 sati u shopping centru "Delta City". Ulaz je besplatan, kao i na XIII Campina fruttis dečijem sajmu, koji počinje 25. aprila i traje tri dana.

Predsajamsko druženje sa mališanima u šoping centru Delta City (Foto)



Svi koji budu prisustvovali predsajamskom druženju u shopping centru "Delta City" moći će da vide jedan deo programa sa predstojećeg XIII Campina fruttis dečijeg sajma. Sa decom će se družiti klovnovi, animatori, a uživaće i u ritmičkoj gimnastici, dečijim horovima, sportskim klubovima, fitnesu za devojčice, predstavama rađenim po ugledu na njihove omiljene crtane filmove i još dosta iznenađenja očekuje decu i roditelje na svečanom predsajamskom druženju.

Trinaesti Dečiji sajam od 25. do 27. aprila na Beogradskom sajmu (Foto)
Ovoga puta, na predsajamskom druženju u Delta city-ju od 12-22 časa predstaviće se i jedan deo izlagača sa Campina fruttis dečijeg sajma, tako da će posetioci moći da se upoznaju i dobiju informacije o brendovima namenjenim kako deci tako i čitavoj porodici.



Osim bogatog i raznovrsnog programa u kome će posetioci uživati, na jesenjem Dečijem sajmu biće oko 100 izlagača, koji će prikazati širok spektar proizvoda: ukusne slatkiše, poslastičarske proizvode, mlečne i voćne napitke, grickalice; odeću i obuću, razne vrste igračaka i deci zanimljivih sitnica, nezaobilazne balone, bicikle... Takođe, na Campina fruttis dečijem sajmu moći će i da se upoznaju sa časopisima i knjigama za decu i roditelje, radio i TV programima za najmlađe, vrtićima, školama stranih jezika, horovima, dramskim grupama, sportskim i rekreativnim programima.



Prijatelji manifestacije trinaestog Campina Fruttis dečijeg sajma su Turistička organizacija Beograda i Lady fair, kao i naš portal Svet Plus, a da sve izgleda tako lepo i dobro organizovano pomogli su sponzori manifestacije - Campina fruttis, Frikom i Becutan.

Autor: B.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>