Region

Svet

Nina Badrić ima koncert u Sava centru 12. aprila (Video)

Nina Badrić, pevačica koja je omiljena kod beogradske publike i jedna od najvećih zvezda regiona, nastupiće 12. aprila u Sava centru s početkom u 20 sati.

Nina Badrić ima koncert u Sava centru 12. aprila (Video)Nina Badrić provokativnim fotografijama i stihovima nove pesme najavljuje spot (Foto)
Za svoj koncert Nina je priredila publici puno iznenađenja, a među njima su i gosti koji će te večeri s njom deliti pozornicu. Jedan od gostiju je Mirza Šoljanin sa kojim Nina ima duet "Duše su se srele",  koji ne silazi sa top lista širom regije.

"Sava centar je mesto za koje sam posebno vezana, jer je tu bio moj prvi solistički koncert u Beogradu, i jedan od najlepših u mojoj karijeri. Bilo je predivno, posebno, prožeto divnim emocijama. Verujem da će sada biti još bolje, jer smo za Beograd spremili poseban repertoar i fenomenalne goste", istakla je Nina Badrić.Ulaznice po cenama od 1800, 2100 i 2400 dinara mogu se kupiti na sledećim  prodajnim mestima: Blagajna Sava centra, Eventim, Ticketline.

Autor: B.B.
Foto: Facebook/Nina Badrić FAN PAGE

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>