Region

Svet

Srđan o Jovani Joksimović: Bez nje mi je teže, ali sada čekam da mi rodi kumče

Čuveni Jutarnji program bez Jovane Joksimović nije isti, a već desetak dana Srđan Predojević vodi sam “Dobro jutro - Jovana i Srđan“, jer je njegova koleginica i kuma na porodiljskom odsustvu.

Srđan o Jovani Joksimović: Bez nje mi je teže, ali sada čekam da mi rodi kumče



Jovana Joksimović u poslednjim danima trudnoće uživa u šopingu (Foto)
Voditeljka Jovana Joksimović je otišla na porodiljsko odsustvo, a njen kolega i kum Srđan Predojević vodi već par dana sam jutarnju emisiju “Dobro jutro - Jovana i Srđan“. On je za "Blic TV magazin" otrkio kako se snalazi bez koleginice i kume.

Željko i Jovana Joksimović: Presrećni smo što ćemo dobiti sina
"Poslednji put smo Jovana i ja radili zajedno emisiju tokom izborne noći. Posle nje Jovana je otišla na zasluženo porodiljsko bolovanje. Jovana je druga polovina Jutarnjeg programa, energije i komunikacije. Meni je sada teže, jer je njen deo posla spao i na moja pleća. Nije samo lakše već je i lepše raditi u paru. Ali šta je tu je. Sada čekamo kumče da se rodi, a već planiramo i proslavu", rekao je Srđan.

"Mi i dalje imamo takvu komunikaciju. Ona je jedan od autora ovog projekta, pa zašto ne bi radila od kuće. Ona je žena koja ne može samo da sedi kod kuće i bude nemi posmatrač. Međutim, sada treba da se odmori i da se pripremi za najvažniji zadatak u životu. Stalno joj govorim da će uskoro videti kako će joj se promeniti prioriteti. Najvažnija će joj biti deca, pa tek onda posao. Njoj je posao sada na prvom mestu, ali jedva čekam da tu stepenicu u svom životu savlada i da se nadogradi i oplemeni kao majka", dodao je Predojević, potvrđujući da se buduća mama Jovana i on redovno čuju.

Na jutarnjem programu mu se pridružila Svetlana Aleksić, nekadašnje lice TV RTS. "Sada Jutarnji program, ali pojedinačno radimo Ceca i ja. Vlada Stanojević više ne vodi već je dobio neka druga zaduženja na Pinku. Međutim, tu nije kraj iznenađenjima. Pregovori su već završeni i dolazi nam još jedno TV lice sa druge televizije. Inače, ja Cecu poznajem već osam godina. Bio sam joj urednik na RTS u „Beogradskom programu“ i ona je moje otkriće. Siguran sam da će na pravi način raditi jutarnji program. Svetlana je lepa i pametna devojka koja će uskoro da doktorira srpski jezik i književnost. Mislim da je u poslednje vreme na RTS radila projekte koji nisu odgovarali njenom senzibilitetu i obrazovanju ", kaže voditelj i naglašava da čitava ekipa jutarnjeg progama prelazi od jeseni u veći sudio gde će dobiti i drugačiji vizuelni izgled.

Autor: A.K.
Izvor: Blic.rs
Foto: Printscreen YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>