Svet

Region

David Beckham tuži prostitutku iz Bosne

Irma Nici , prostitutka iz Bosne, izjavila je da je David platio njoj i njenoj drugarici oko 10  hiljada dolara za jednu ludu noć. Victoria Beckham  jako se uznemirilaa kad je pročitala priču o suprugovoj prevari u časopisu In Touch, kaže prijatelj para.

David Beckham tuži prostitutku iz BosneBoji se da će takvi natpisi loše uticati na njihova tri sina. Fudbaler je odlučio da tuži prostitutku zbog narušavanja ugleda. Traži čak 100 hiljada dolara  od devojke koja se proslavila pričajući laži o njemu.

Od časopisa koji je priču objavio, traži izvinjenje na naslovnoj strani jer tvrdi da su objavili  priču koja nije istinita. Angažovao je najbolje advokate, a timu stručnjaka koji je zadužen za PR ispisao je blanco ček kako bi ih motivisao da mu što pre vrate poljuljanu reputaciju vernog supruga. Čim je David podigao tužbu Irma je nestala bez traga, ali to joj neće pomoći. Prijatelj Beckhama rekao je da je David spreman da okrene planetu naopačke kako bi je pronašao. Ne želi da dozvoli da njeno klevetanje prođe nekažnjeno.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>