Svet

Region

Angelina Jolie šokirala Jennifer Aniston

Jennifer Aniston ostala je šokirana kada je u poštanskom sandučetu dočekalo pismo od njene rivalke Angeline Jolie. Angelina, koja sa njenim bivšim mužem, Bradom Pittom, gaji šestero dece, odlučila je da dopre do bivše zvezde "Prijatelja" kako bi prekinula njihovu dugogodišnju svađu.

Angelina Jolie šokirala Jennifer Aniston



"Angelina ne želi više negativne energije u svom životu, a mrzi to neprijateljstvo koje postoji između nje i Jen. Trebalo joj je mnogo hrabrosti da preuzme ovaj korak, ali namere su joj dobre i iskreno želi da prošlost ostave iza sebe", rekao je anonimni izvor.

U pismu Angelina govori Jennifer kako bi bila predivna majka i kako je sada u savršenim godinama za svoje prvo dete. Izvor, navodi da  Brad u potpunosti podržava Jolie u njenoj odluci da se pomiri sa Jen:

"Možda izgleda pomalo čudno, ali za one koji poznaju Angelinu, ovo i nije toliko iznenađenje. Ona je nepredvidljiva osoba, zato je i ovaj njen potez jedan od načina ponašanja sa kojim je upoznata. Brad je u potpunosti iza nje i ponosi se njenim pokušajem da dopre do njegove bivše supruge".

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>