Style

Ljubav

Stanija Dobrojević zavodljivo šeta Novim Sadom i priznaje: Sve je to ljubav... (Foto)

Stanija Dobrojević i dalje uspešno intrigira javnost, pogotovo kada objavi neku fotografiju iz privatnog života, a još zanimljivije je kada naša najatraktivnija starleta progovori na temu ljubavi...

Stanija Dobrojević zavodljivo šeta Novim Sadom i priznaje: Sve je to ljubav... (Foto)Ovih je dana Stanija Dobrojević ugrabila malo vremena za relaksiranje na prolećnom suncu u njenom Novom Sadu, a da je uživala u opuštenom stajlingu i street varijanti dokazuju i objavljenje fotografije.

Stanija Dobrojević posle treninga pokazala rezultate vežbanja. Nije li ovo savršeno telo? (Foto)
Još juče odmarala je na afirmisanom Salašu 137 nadomak vojvođanske prestonice, o čemu svedoči i njen bliski susret sa predivnim konjem koji je zabeležila objektivom, a danas je iskoristila sunce za klasičnu šetnju centrom grada dok je odavala utisak raspoložene urbane devojke.Stanija Dobrojević pokazala novog dečka! (Foto)
I posle raskida sa Filipom Panajotovićem koji još nije u potpunosti medijski utihnuo, Stanija ostaje dosledna svom karakteru pa ne skida osmeh sa lica, stoga ukoliko i jeste našla novu ljubav - lepo joj stoji. A kao što i sama zagonetno kaže ostavljajući nam svu slobodu tumačenja: "Sve je to ljubav...".
Autor: B.B.
Foto: Instagram / Stanija Dobrojevic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>