Region

Svet

Dado Polumenta ludovao ulicama Beograda!

Pevač Dado Polumenta očigledno ne mari za saobraćajne propise. Njega je ekipa "Paparaco lova" snimila kako luduje beogradskim ulicama. Pevač je ne jednom već dva puta prošao kroz crveno svetlo svojim džipom.

Dado Polumenta ludovao ulicama Beograda!



Dado Polumenta uhvaćen sa novom devojkom? Ponovo staje na ludi kamen?!
Folk pevač Dado Polumenta je primećen kako u društvu devojke Ane Đorđević prolazi kroz crveno svetlo, a kasnije uveče, pošto su zajedno napustili jedan beogradski restoran opet su proleteli kroz crveno na semaforu. Pevač se inače ženi u nedelju, nije isključeno da je bio pod dejstvom alkohola, a moguće da je imao manjak vremena, pa mu se čekanje na zeleno svetlo činilo besmisleno.

Dado Polumenta na meti prostitutki na Tajlandu: Čudno iskustvo, priznajem! (Foto)
Iako Polumenta je imao tu sreću pa nije naleteo na policijsku patrolu, ipak ga je snimila kamera "Papraco lova". Da ga je kojim slučajem zaustavila beogradska policija morao bi da plati kaznu za prolazak kroz crveno koja se kreće od 15.000 do 30.000 dinara ili zatvor od trideset dana, a kao bonu bilo bi mu oduzeta vozačka dozvola na tri meseca i šest kaznenih poena.

To Dadu očigledno ne predstavlja problem, jer mu je bahata vožnja izgleda draža. On nije jedina javna ličnost koja je poznata po takvom ponašanju. Milan Kalinić, Nataša Bekvalac, Saša Kapor su samo neki koji grubo krše saobraćajne propise.

Autor: A.K.
Izvor: Alo.rs
Foto: Printscreen YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>