Region

Svet

Rada Manojlović: Spavaću u hotelu, a ne u Momirovoj kući!

Rada Manojlović provešće mesec dana u Americi, gde će imati seriju koncerata, ali će sve slobodno vreme provesti sa dečkom Momirom Gajićem. Pred put, pecvačica je otkrila da neće spavati u kuću svog dečka, već u hotelu.

Rada Manojlović: Spavaću u hotelu, a ne u Momirovoj kući!Rada Manojlović otputovala kod dečka u Ameriku! (Foto)
Pevačica Rada Manojlović trenutno se nalazi na jednomesečnoj turneji, gde će pored serije zakazanih koncerata uživati i u društvu svog dečka Momira Gajića i otkriva da će umesto u kući svog dečka spavati u hotelu.

"Zbog brojnih koncerata lakše mi je da spavam u hotelu. Iako se trudim da ne mešam posao i zadovoljstvo, ovog puta to ću morati da učinim. Nadam se da će mi Momir biti dobar vodič i da će mi u Americi pokazati sve ono što ne bi trebalo da propustim. Iako mu ne prija medijska pažnja, zbog čega retko posećujemo javna mesta, ovog puta neće moći da se izvuče. Očekujem da bude u prvim redovima na mojim koncertima",  rekla je Rada kroz osmeh i dodaje:

"Kako su mi javili organizatori, interesovanje za moje nastupe je veliko. Uvek se radujem kada pevam našim ljudima, kojih ima svuda u svetu. Ipak, očekujem da će mi ostati i desetak dana za odmor i uživanje, ali i za šoping. Kao i većina žena, i ja od te ženske boljke bolujem", priznaje Rada.

Pevačica je pred put posetila sestru, koja živi i studira u Požarevcu, a onda su zajedno otišle u rodno Četereže kako bi videle oca, za koga je Rada posebno vezana.
 
"Otišla sam dan pred polazak da se pozdravim s tatom, sestrom i nanom. Oni će mi najviše nedostajati. Svaki rastanak od njih mi i danas, nakon mnogo godina bavljenja muzikom i čestih putovanja, teško pada. Ja sam od onih koji se vode devizom „svuda pođi, svojoj kući dođi“, tako da, kao što sam se radovala odlasku u Ameriku, isto tako ću se radovati i povratku", zaključila je pevačica.

Autor: J.B.
Izvor: Blic.rs
Foto: Facebook/Rada Manojlovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>