Region

Svet

Region

Petar Strugar: Taksista je nas napao, morao sam da branim suprugu i sebe!

Vest da je Petar Stugar uhapšen brzo se proširila, a sam glumac demantuje vest jer kako je sam izjavio on nije pretukao taksistu, već je samo branio svoju trudnu suprugu Ivanu Nikolić i da ga policija nije privodila.

 Petar Strugar: Taksista je nas napao, morao sam da branim suprugu i sebe!Petar Strugar uhapšen jer je pretukao taksistu!
Glumac Petar Strugar je navodno sinoć oko 20.30 priveden na Zvezdari, jer je navodno pretukao taksistu Jovana Stanojevića, na kraju su obojica završili na Urgentnom, a Strugar je pušten nakon saslušanja, uz prijavu.

Glumac tvrdi da uopšte nije bio privođen i da su njegova supruga i on zapravo žrtve. "Mene i moju trudnu suprugu su napali. Ja sam nas branio. Zamolio sam taksistu da stane kako bi moja supruga mogla da parkira automobil. Ne znam zašto, ali taksista se zaleteo autom na mene. Srećom, udario je u kese koje sam nosio", objasnio je Petar.

Strugar dodaje da je taksista tada izašao iz automobila i napao ga baš u trenutku kada mu je supruga prilazila. "On me je napao. Morao sam da se branim", rekao je glumac.

Autor: A.K.
Izvor: Kurir.rs
Foto: Twitter/Petar Strugar

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>