Region

Svet

Kiki Lesendrić završio u bolnici, frontmenu grupe Piloti ugroženo zdravlje?

Kiki Lesendrić nedavno je zbog malaksalosti i tegoba koje je osetio pao u nesvest tokom probe sa svojim bendom Piloti. Zahvaljujući brzoj reakciji kolega, muzičar je na vreme prevezen u bolnicu.

Kiki Lesendrić završio u bolnici, frontmenu grupe Piloti ugroženo zdravlje?Kiki Lesendrić ogorčen na roditelje Ilme Karahmet: Samo su želeli novac!
Kiki Lesendrić je u studiju bio sa svojim bendom "Piloti“ i u jednom trenutku je osetio malaksalost i vrtoglavicu, nakon čega je pao u nesvest. Njegove kolege su brzo reagovale pozivanjem Hitne pomoći i Kiki je odmah prebačen u bolnicu.

"Kiki se baš uplašio. Sve je bilo baš stresno jer smo radili punom parom i nije bilo naznaka da će mu pozliti. Odjednom se samo srušio i odmah smo pozvali lekara. Nije Hitna mogla odmah da dođe, pa smo ga mi odvezli i bio je zadržan nekoliko sati", rekao je izvor blizak muzičaru i dodao:

"Iskreno, Kikijevo zdravstveno stanje već izvesno vreme je ugroženo jer danima nema vremena da se odmori, a takav naporan i ubitačan tempo umalo mu nije došao glave. Danima je on nama pričao da je umoran, ali nikako nije hteo da uzme nekoliko dana slobodno. Pritisak mu je izuzetno nizak, a i lekari su rekli da se radi o hroničnom premoru i iscrpljenosti. Primio je nekoliko boca infuzije i povratio se, ali je morao dva dana da odleži. Najbitnije je da je sada dobro", dodao je izvor.

Kiki je potvrdio ove informacije i dodao da je za njegovo zdravstveno stanje jedini krivac premor:

"Bio sam premoren! Sada sam dobro. Pritisak mi je drastično pao. Nakon "X Factora"  nastavio sam naporno da radim. U toku je naša turneja, pa samo jurim sa svirke na svirku i sa jednog snimanja na drugo. Uz to, svakodnevno se vežba, jer je pred "Pilotima“ i učesnicima „Iks faktora” turneja po Kanadi i Americi i to nam je još dodatni napor. U svakom slučaju, sada je sve pod kontrolom, tako da nema brige i bojazni" - izjavio je Kiki Lesendrić.

Autor: J.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Luka Pilipovic/X Factor Adria

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>