Region

Svet

Filip Panajotović ili Boris Stamenković?! Šta kada novinar pobrka imena? (Video)

Tokom intervjua koji su Filip Panajotović i Boris Stamenković, bivši učesnici rijalitija Farma, dali prilikom proslave jednog portala, došlo je do prave zbrke. Iako su ova dva momka veoma popularna i nije baš da liče, novinar je napravio prilično zbunjujući prilog!

Filip Panajotović ili Boris Stamenković?! Šta kada novinar pobrka imena? (Video)Filip Panajotović postao suvlasnik nove društvene mreže!
Na temu nedavnog otvaranja prve srpske društvene mreže Seventyin prvi je pred mikrofon stao suvlasnik iste Filip Panajotović, bivši dečko Stanije Dobrojević, a na ekranu je umesto njegovog imena bilo ispisano Borisovo. A onda, kada je došao red na Borisa Stamenkovića, pisalo je nešto potpuno drugačije pa je mladi maneken postao - Fifi! E, ni tu nije bio kraj... I Fifi se, doduše, pojavila u prilogu, ali bez imena.

Da 1. april nije prošao ličilo bi ovo na jednu od prvoaprilskih šala, ali ovako... Nadamo se da Filip i Boris nisu zajedljivi pa će progledati novinaru kroz prste. Pogledajte zbog čega:Autor: B.B.
Foto: Ilustracija/screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>