Style

Ljubav

Mama Bijonse u prisnim trenucima sa ćerkicom. Ovim je raznežila fanove širom sveta (Foto)

Slavna Bijonse raznežila je fanove kada je na svom sajtu objavila crno-bele fotografije preslatke ćerkice Blu Ajvi. Na jednoj mama i ćerka napuštaju hotel, dok na drugoj stoje na kiši.

Mama Bijonse u prisnim trenucima sa ćerkicom. Ovim je raznežila fanove širom sveta (Foto)



Iako je prva fotografija tek nedavno objavljena, pošto je pop diva završila u suzama veliku turneju pa sada uživa sa svojom mezimicom, izazvala je veliku pažnju na internetu, a ništa manje zapaženo nije prošla ni ona na kojoj Bijonse i mala Blu Ajvi stoje na pljusku, dok mama drži preslatku ćerkicu u naručju. Zaista dirljiv prizor, poručili su fanovi, a malena Ajvi već jasno stavlja do znanja da će poput mame biti dama od stila.

Bijonse završila jednogodišnju turneju u suzama! (Foto+Video)
Bijonse je pre nekoliko dana privela kraju veliku jednogodišnju The Mrs. Carter Show turneju emotivnim nastupom u Lisabonu koju je, podsećamo, započela spektakularnim koncertom u Beogradu 15. aprila prošle godine, a u sklopu koje je održala ukupno 132 nastupa.



"Bilo je ovo predivno putovanje. Prošli smo puno toga zajedno za ovih godinu dana. Kad smo tek započeli turneju moja malena devojčica još nije ni prohodala", izjavila je Bijonse.



Autor: B.B.
Foto: iam.beyonce.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>