Style

Ljubav

Završen 32. Nivea BH Fashion Week Sarajevo (Foto)

Kolekcijom Blage Pavlak završen je 32. Nivea BH Fashion Week Sarajevo, a nakon uspešno realizovane 31. sezone i poslednji 32. po redu najuticajniji  modni događaj u Sarajevu sinoć je priveden kraju.

Završen 32. Nivea BH Fashion Week Sarajevo (Foto)



Završeno i drugo veče 32. Nivea BH Fashion Week-a Sarajevo (Foto)
Programski sadržaj tokom tri dana održavanja bio je na nivou svetskih modnih događaja, a Nivea BH Fashion Week Sarajevo sa razlogom je još jednom etiketiran kao najuticajnija modna manifestacija u regiji.



Organizovan pod palicom čelnika Udruženja manekena i modnih kreatora BiH i Modne agencije ABC Models, a održavan od 29.03. - 31.03. u Domu Oružanih snaga u Sarajevu 32. Nivea BH Fashion Week Sarajevo završio je na najbolji mogući način - raskošnom rapsodijom orginalnosti. 

Etablirano ime domaće bh. modne scene Blaga Pavlak kolekcijom  unikatnih  večernjih toaleta  zatvorila je svečano 32. Nivea BH Fashion  Week Sarajevo. Kolekcija koju je Blaga prikazala oduševila je prisutne dokazavši zašto je njeno ime simbol estetike i profinjenosti kada je moda u BiH pitanju.



Spektakularnu modnu reviju imala je sarajevska kreatorka poreklom iz Ukrajine, Marina Kosorić. Za samo nekoliko sezona brend ove kreatorke osvojio je poklonike dobrog stila.  Skupoceni materijali, ručno izrađivane kreacije,  unikatni modeli samo su neki od detalja Mairinine sinoć  premijerno prikazane modne revije, za koju je Kosorićeva pronašla inspiraciju u tangu. Vatrena crvena boja dominirala je kolekcijom a oduševljenje večeri tokom njene revije bio je izlazak manekenki Modne agencije ABC Models u  venčanicama .

Sinoć je i modnu reviju imala i dizajnerka koja je osmislila vizuelni identitet kampanje 32. Nivea BH Fashion Weeka Sarajevo, Svjetlana  Prole iz Banja Luke. Savršeno realizovana kolekcija jedinstvenog kroja izdvojila je Svjetlanu od konkurencije, a modeli među kojima su dominirale svetle nijanse boja oduševio je zvanice.

Mejrima Mujkanović je prikazala kolekciju izrađenu od materijala crne boje. Mejrimina kolekcija bila je osveženje večeri jer se sastojala od tregera,  hot pens-  šorceva, seksipilnih providnih kreacija što je posebno oduševilo muški deo populacije u Domu Oružanih snaga .

U povodu uspešno završene još jedne sezone Nivea BH Fashion Weeka Sarajevo, 32. po redu za sve zvanice ovog prestižnog događaja bio je upriličen "Sarajevsko" after party, služena je kafica Bristot i Baileys. Prisutnima na after partiju prikazani su još jednom  najnoviji make up i hair trendovi "Joico" brenda koje predvodi "Touch", frizersko kozmetički salon, a atmosferu do usijanja dovodio je Dj servirajući gostima sjajne domaće i inostrane hitove.

Autor: J.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>