Region

Svet

Daniel Kajmakoski je pobedio u X Factor Adria, ali ga je Tamara Milanović pobedila na teniskom terenu! (Foto)

Daniel Kajmakoski odneo je pobedu u takmičenju "X Factor Adria", ali mu je nedelju dana kasnije drugoplasirana finalistkinja Tamara Milanović oduzela titulu pobednika, i to na teniskom terenu.

Daniel Kajmakoski je pobedio u X Factor Adria, ali ga je Tamara Milanović pobedila na teniskom terenu! (Foto)



Daniel Kajmakoski: Želeo sam da budem mladi tata!
Iako je Daniel trijumfovao na bini, očigledno je da se Jagodinka bolje snalazi na šljaci, te je uspela da ga pobedi u dva seta rezultatom 6:3, 6:2! Njih dvoje su odmerili snage na teniskim terenima akademije Bogdana Obradovića na Adi Ciganliji. Da bi takmičari bili ravnopravni, a meč fer, pobrinuo se upravo dugogodišnji trener srpske teniske reprezentacije Bogdan Obradović, koji ih je savetovao kako da poboljšaju igru.



Tamara je ozbiljnije pristupila igri, strpljivo je gradila svaki poen, dok je Daniel Kajmakoski pokušavao da izvodi vratolomije, koje su ga na kraju koštale pobede. O predaji niko nije razmišljao, već su se svakom poenu radovali kao da igraju na najvećem svetskom turniru na šljaci, grend slemu Rolan Garosu. Obradović je navijao za oboje, a oni su se jedno na drugo žalili kako neki potezi nisu bili fer. Ipak, ovog puta Tamara je ponela titulu pobednika, i to ubedljivu.



Njegovu taktiku da igra na ivici aut linije prozrela je Milanovićeva i lako dobila meč. Njeni kratki, a jaki udarci potpuno su porazili Kajmakoskog. "Drago mi je što sam pobedila, volim sport, pogotovo tenis, zbog čega sam pristala da izađem Danielu na crtu. Eto, dokazala sam da postoji sfera u kojoj sam bolja od njega", kroz šalu kaže Tamara, kojoj je kolega čestitao na trijumfu.



Daniel ističe da se nije trudio da bude džentlmen i pusti Tamaru da pobedi, već da je ona realno bila bolja od njega. "Čestitam joj na trijumfu! Tamara je bila dosta dobar protivnik i zasluženo je pobedila. Mada, posle ovakvog meča nije bitno ko je pobedio, najvažnije je da smo se mi danas dobro proveli, uostalom, kao i tokom čitavog muzičkog takmičenja", kaže Kajmakoski.



Posle napornog meča, nesvojstveno konkurentima, njih dvoje su seli da se odmore i popiju piće zajedno kako bi razmenili iskustva, ali i poverili jedno drugom planove u muzičkoj karijeri i turneji, koju će uskoro započeti sa ostalim finalistima "X Factora Adria".

Autor: M.P.
Izvor: Alo.rs
Foto: Goran Srdanov

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>