Region

Svet

Vesna Đogani operisana mesec dana posle porođaja, a onda pala u depresiju!

U vrlo kratkom periodu posle porođaja Vesna Đogani preživela je pravu dramu, jer joj je krenuo kamen iz bubrega, a nakon toga morala je da prestane da doji bebu, zbog čega je pala u depresiju.

Vesna Đogani operisana mesec dana posle porođaja, a onda pala u depresiju!Vesna Đogani u bolnici: Đole ne zna o čemu se radi! (Video)
U proteklom periodu je non-stop bila tužna i plakala, nije joj bilo ni do čega, ali je na kraju smogla snage da ustane iz kreveta i počne da nastupa i uživa u trenucima koje provodi s mužem Đoletom Đoganijem, sinom Adrijanom i ćerkom Laurom. "Vesni je mesec dana nakon porođaja naglo pozlilo. Osetila je nesnosne bolove i Đole ju je odmah odveo u bolnicu, gde je utvrđeno da joj je "proradio" kamen u bubregu i da moraju da je operišu. Vesna je bila uplašena jer se, takoreći, juče porodila, a mora na operacioni sto. Brinula je što ostavlja bebu kod kuće. Zaista se loše osećala zbog svega što ju je snašlo", kaže izvor i dodaje:

"Srećom, intervencija je prošla kako treba i Vesna se u bolnici zadržala samo nekoliko dana. Međutim, pevačica je zbog lekova koje je morala da pije prestala da doji. Zbog toga je danima bila tužna i plačljiva. Đole se čak požalio prijateljima da više ne zna šta da uradi kako bi je oraspoložio. Međutim, Vesna je posle izvesnog vremena shvatila da mora da bude jaka zbog ćerke i sina Adrijana i rešila je da ustane iz kreveta i počne da nastupa. Sada se oseća mnogo bolje a loš period je ostao iza nje", završava naš izvor.

Đole nije želeo da priča na ovu temu: "Ne bih o tome. To je prošlo, nebitno je, važno je da je sada sve okej", rekao je denser.

Autor: M.P.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Instagram/djoganivesna

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>