Region

Svet

Kako je Slavica Ćukteraš znala da je Vlada Avramov njen budući muž čim ga je upoznala?

Slavica Ćukteraš uskoro će se udati za Vladu Avramova, a još od trenutka kada su se upoznali kaže da je znala kako će on biti njen suprug i da tu nije bilo dileme, posebno jer su se verili posle vrlo kratkog perioda zabavljanja.

Kako je Slavica Ćukteraš znala da je Vlada Avramov njen budući muž čim ga je upoznala?Slavica Ćukteraš: Zamaraju me pitanja o svadbi!
Gostujući u emisiji kod Sanje Marinković popularna pevačica Slavica Ćukteraš prokomentarisala je i svoj ljubavni život sa Vladom Avramovim i otkrila da je od prvog trenutka osećala kako će on biti čovek njenog života: "Upoznali smo se u Novom Sadu i kada smose vratili u Beograd videli smo se drugi put. Ne mogu da opišem osećaj u stomaku koji sam imala, odmah sam rekla da ću se udati za njega", kaže pevačica.

Slavici Ćukteraš astrolog predvideo brak u ovoj godini!
Dodaje da su se već posle osam dana verili, što je još jedan od znakova da su odmah prepoznali kako su stvoreni jedno za drugo: "Posle par dana našeg poznanstva ja sam otišla kod njega u Italiju, a već posle četiri dana mi smo se i verili. Sada smo zajedno sedam meseci i kao opijeni smo, obožavam ga".

Autor: M.P.
Foto: Twitter/Cukteras Slavica

Viber

Izvor: Svet Plus


>