Region

Svet

Sin Željka Mitrovića nije kriv za smrt Andree Bojanić - prošao je na zeleno!

Sin vlasnika Pinka Željka Mitrovića, Aleksandar Mitrović, bio je u pravu kada je rekao da nije kriv za smrt Andree Bojanić. Vozio je brzinom manjom od 70 km/h, a maloletnica je pretrčavala ulicu na crveno svetlo.

Sin Željka Mitrovića nije kriv za smrt Andree Bojanić - prošao je na zeleno!



Sinu Željka Mitrovića ukinut pritvor
Aleksandar Mitrović (19) je 18. jula prošle godine učestvovao u saobraćajnoj nesreći u kojoj je u Ustaničkoj ulici u Beogradu poginula Andrea Bojanić (17), a da je zaista prošao kroz zeleno svetlo na semaforu kako je i izjavio prilikom uviđaja, utvrdili su sudski veštaci.

Pronađen dokaz koji će osloboditi sina Željka Mitrovića
U nalazu veštaka, saznaje Telegraf, piše i da se Mitrović Ustaničkom ulicom automobilom BMW kretao srednjom trakom, brzinom manjom od 70 km/h. Pokojna Andrea, kako je utvrđeno, pokušala je da pretrči ulicu dok je za pešake bilo crveno svetlo.

"Više tužilaštvo tokom istrage je naložilo sudsko-medicinsko i saobraćajno veštačenje. Oba su završena i pošto je utvrđena brzina kretanja, kao i to da je na semaforu bilo zeleno svetlo, moguće je da predmet protiv Aleksandra Mitrovića bude prosleđen u Prvo osnovno tužilaštvo", otkriva izvor.

Podsećamo, sin vlasnika Pink kompanije, Željka Mitrovića, od nesreće je tvrdio da je na semaforu bilo zeleno svetlo, kao i da je devojku kasno uočio, što je sada i dokazano.

Autor: B.B.
Izvor: Telegraf.rs
Foto: Telegraf

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>