Svet

Region

Nikol Kidman postiđena snimkom od prošle godine: Molim te ugasi to! (Video)

Glumica Nikol Kidman gostovala je u emisiji kod Džimija Kimela, a kako ovo nije njeno prvo gostovanje, prethodno ju je ostavilo postiđenu i šokiranu u studiju, kada je voditelj pustio snimak na kome mu pleše u krilu.

Nikol Kidman postiđena snimkom od prošle godine: Molim te ugasi to! (Video)



Nikol Kidman: Bila sam dete kada sam se udala za Toma Kruza, ljubav je došla posle razvoda
Od ovog voditelja moglo se i očekivati da se brutalno našali sa Nikol Kidman, a na kraju krajeva, samo je pustio snimak onoga što je ona dobrovoljno uradila. Naime, Nikol i Met Dejmon su gostovali zajedno kod istog voditelja, a ovom prilikom Met ga je vezao za stolicu, a Nikol mu je vrlo zavodljivo plesala u krilu. Kada je Džimi rešio da glumici ponovo pusti snimak, odmah nakon što je ponovo došla u njegov studio, ona nije mogla da veruje šta gleda.

"Ovo je bio najbolji ulazak ikada u moj studio", rekao je voditelj, dok je Nikol smehom prikrivala da joj je nepijatno. "Bilo je tri najmagičnije sekunde mog života", dodao je Džimi i nastavio da se raspituje gde je Kidmanova naučila tako da igra, a ona se pravdala da je uloga to od nje zahtevala. Pogledajte te famozne tri sekunde...



Autor: M.P.
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>