Region

Svet

Stanija Dobrojević provokativna domaćica: Peglanje od ranog jutra u seksi izdanju (Foto)

Stanija Dobrojević ne ustručava se da sa fanovima podeli i prizore iz svog stana, a obzirom da se odlučila za generalno spremanje, provela je jutro uz dasku za peglanje i sve to u kućnoj garderobi koja dosta toga otkriva.

Stanija Dobrojević provokativna domaćica: Peglanje od ranog jutra u seksi izdanju (Foto)Stanija Dobrojević pokazala novog dečka! (Foto)
Navikli smo već da prezgodna Stanija Dobrojević raspiruje maštu jačem polu svojim fotografijama, a čak i kada sprema stan ili obavlja kućne poslove, ova moderna domaćica nije ništa manje seksi. Tako je na Tviteru postavila fotografiju na kojoj pegla, a dok obavlja svoje obaveze po stanu, nosi samo belu majčicu kroz koju se ocrtavaju njene grudi, ali ju je tako namestila da iz profila možemo videti njen savršen stomak.


I ne samo da se starleta bacila na spremanje, nego joj je u posetu došao i brat Sani Dobrojević, ali Stanija nije imala vremena da mu se dovoljno posveti, pa se i on fotografisao i požalio na Tviteru: "Došao u goste, a ono veliko spremanje. Ja gledam "Slagalicu", a ona ni kafu da mi skuva", napisao je Sani uz fotografiju.


Foto: Twitter/Sani Dobrojevic

Autor: M.P.
Foto: Twitter/Stanija Dobrojevic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>