Region

Svet

Anastasiju Buđić raščupala bivša devojka njenog dečka! Tuča u klubu oko milionera! (Foto)

Anastasiju Buđić je u sredu uveče napala Kristina Spremo, bivša devojka Anastasijinog dečka Dejana Popovića, a njihova svađa završena je fizičkim obračunom koji je prekinuo humanitarnu žurku.

Anastasiju Buđić raščupala bivša devojka njenog dečka! Tuča u klubu oko milionera! (Foto)Anastasija Buđić u vezi sa milionerom!
Modelsica Anastasija Buđić dobila je batine od starlete u pokušaju Kristine Spremo, a sve jer je novonastala starletanka navodno pokušala da smuva Anastasijinog dečka, biznismena Dejana Popovića Tigra, ali nije uspela u tome, te je odlučila da svoj bes iskali na nadogradnji Plejboj cice. U sredu je u jednom beogradskom klubu održana humanitarna žurka za malu Anđelu Janković, koja se bori sa tumorom na mozgu. Sve je bilo u redu, poznati su se odazvali, ali u jednom momentu nastao je pravi haos. Kristina je, prema rečima očevidaca, prišla Anastasiji, počela da je vređa i čupa, a onda ju je obezbeđenje izbacilo iz kluba.Gde će veća sramota za starletu nego da bude izbačena iz mesta na kojem se ceo krem Beograda sastaje? "Ona je prošla pored mene, nešto je komentarisala i onda je prišla, uhvatila me za kosu i počela da čupa i vređa. Skočila je na mene i odmah su svi počeli da nas razdvajaju.  Došlo je obezbeđenje, koje ju je izvelo iz kluba. Ona je davno pokušala da bude u vezi sa mojim dečkom, ali u tome nije uspela. Ko gubi, ima pravo da se ljuti! Razmišljam da je krivično gonim", kaže Stejsi, dok Kristina vrti drugu ploču. "Nisam se tukla, ona je meni onako pijana i nadrogirana dobacila nešto i počela da me vuče za glavu. Kada sam je odgurnula, ona je počela da me čupa. Slala mi je i ranije preteće poruke. Mislim da sumnja da se sviđam njenom dečku, žena nije normalna", kaže prsata "manekenka".Biznismen koji je poznat po vezama sa starletama i takozvanim manekenkama, za Alo je potvrdio da je došlo do tuče zbog njega. "Istina je sve. Prvo je Kristina udarila Anastasiju. Znate da sam u vezi sa njom", kaže Tigar.

Autor: M.P.
Izvor: Telegraf.rs
Foto: Facebook/Kristina Spremo, Anastasija Stasy Budjic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>