Svet

Region

Bredli Kuper je novi Indijana Džons? (Video)

Iako ništa nije potvrđeno, glasina da je Bredli Kuper novi Indijana Džons se proširila poput požara. Avanture profesora arheologije u novom ruhu će vrlo moguće predstavljati Kuper, jer je stari Indijana, Harison Ford, previše star za ulogu.

Bredli Kuper je novi Indijana Džons? (Video)Kako navodi "Latino Review", glumac Bredli Kuper bi bio savršen za ulogu Indijane Džonsa, a Harison Ford, kome je ova uloga godinama pripradala je nažalost postao prestar da bi glumio u još jednoj avanturi profesora arheologije.

Kako šuškanja govore, Kuper se našao na listi za ulogu Indijane sa još dva imena koja nisu otkivena. Film bi trebao imati tri dela, a novi glavni glumac će svakako biti potreban jer Harison postaje vremešan i dogovor sa njim nije mogao biti postignut.

Producent Indijane Džons, Frenk Maršal je demantovao glasinu, i to putem društvene mreže Tviter.


Međutim, za jednu osobu je sigurno potvrđeno da neće dobiti glavnu ulogu.


Ali šalu na stranu, da li će novi Indijana Džons biti sniman na čelu sa Bredlijem ili nekim drugim ostaje da saznamo, kao i da li će najavljena triologija uspeti da bude barem rame uz rame sa starijom verzijom, ili možda čak i bolja od nje.Autor: A.K.
Foto: Printscreen YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>