Svet

Region

Čening Tejtum ispunio želju teško bolesnoj devojci, poslao joj poljubac (Video)

Čening Tejtum napravio je neverovatan humani gest kada je devojci po imenu Alisa, koja boluje od tumora na mozgu, ispunio jednu od najvećih želja i poslao joj poljubac putem video poruke.

Čening Tejtum ispunio želju teško bolesnoj devojci, poslao joj poljubac (Video)



Mali genije nadigrao Čeninga Tejtuma i Bredlija Kupera! (Video)
Alisa koja ima samo 18 godina pre nekoliko godina saznala je da boluje od tumora na mozgu. Kako su prognoze sve lošije i nema nade za izlečenje, roditelji mlade devojke odlučili su da joj ispune poslednju želju. Svesna svoje bolesti, Alisa je napravila spisak želja koje želi da ispuni pre nego što umre, a jedna od njih je bila i da dobije poljubac od glumca Čeninga Tejtuma, već dugi niz godina jednog od najpoželjnijih muškaraca.

Glumac je bez razmišljanja ispunio želju teško bolesnoj devojci i odmah snimio video poruku u kojoj joj se obratio, a potom i poslao veliki poljubac: "Ćao Alisa, ovde je Čen. Želeo sam da ti pošaljem mali video i da te pitam, kako se osećaš danas?", obratio se šarmantni Čening Alisi i dodao da su joj i sa dodele Oskara snimili poruku sa pesmom za nju. "Happy", rekao je šarmantni glumac koji je na kraju poruke poručio: "Želim samo da znaš da te volimo i da nisi sama i šaljem ti veliki poljubac odavde" .

Kako je izgledala poruka Čena Tejtuma pogledajte u videu:

 


Autor: J.B.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>