Region

Svet

Region

Mirka Vasiljević nije tipična žena fudbalera: Navijam i derem se poput navijača!

Mirka Vasiljević odlučila je da pauzira svoju glumačku karijeru kako bi se potpuno posvetila porodici, a supruga Vujadina Savića prati po Evropi gde ga njegova fudbalska karijera nanese i uživa u vremenu sa njihovo dvoje dece, sinom Andrejom i kćerkicom Adrijanom.

Mirka Vasiljević nije tipična žena fudbalera: Navijam i derem se poput navijača!



 Mirka Vasiljević i Vujadin Savić objavili prvu fotografiju svoje ćerkice (Foto)
Gostujući na jednom radiju Mirka Vasiljević govorila je o tome kako je napustila uspešnu filmsku karijeru u Srbiji i odabrala put da bude uz svog supruga Vujadina i njihovo dvoje dece.

"Mi smo trenutno u Nemačkoj. Prvo smo otišli u Bordo, pa smo bili u Drezdenu, pa opet u Bordou, a sada smo trenutno u Bilefeldu. Onog momenta kada sam odlučila da sa Vujadinom odem u inostranstvo, a da ću u Srbiji biti kada imam posla ili neke lične obaveze, tada sam shvatila da u svim tim gradovima ne mogu tražiti Beograd, jer niko od njih nema ono što ima Beograd. Recimo atmosferu, gde su kafići uvek puni, kako, ne znam, gde od ponedeljka do nedelje možete naći neko mesto za izlazak, da možete ići u prodavnicu i u tri ujutru, da lekara možete da organizujete vrlo brzo... Toga u inostranstvu nema. Sve se zakazuje unapred, zna se šta, kad i kako može", kaže Mirka i dodaje:

Mirka Vasiljević nakon samo dva meseca od porođaja svoju liniju dovela do savršenstva (Foto)
"Tako sam shvatila da ako budem tražila Beograd u Bordou, Drezdenu ili Bilefeldu da ću mnogo patiti, pa samim tim i nisam previše nostalgična. Ja tamo imam dosta vremena. Na početku sam i imala trenutke kada se probudim ujutro i kažem "šta ću ja sad?“, jer bukvalno nisam imala šta da radim po ceo dan. Nisam imala svoje obaveze već sam funkcionisala po Vujadinovom rasporedu. Naravno pratila sam ga na svim utakmicama, mada nisam bila baš poželjna na stadionima. Vrlo sam grlata i nemam baš ženstven glas, tako da na tribinama nisam prava "žena fudbalera“, da prekrstim noge i mirno gledam. Ja se derem, navijam i učestvujem kao najvateniji navijači", kroz osmeh je rekla šarmantna glumica.

Autor: J.B.
Izvor: Story.rs
Foto: Twitter/Vujadin Savic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>