Region

Svet

Zadnjica Soraje Vučelić na bilbordima na Maldivima - starleta promoviše brazilske kupaće kostime (Foto)

Odmor na Maldivima Soraja će svakako pored uživanja pamtiti i po poslovnoj ponudi koju joj je doneo, a sve zahvaljujući njenoj zadnjici kojom se često hvalila na društvenim mrežama.

Zadnjica Soraje Vučelić na bilbordima na Maldivima - starleta promoviše brazilske kupaće kostime (Foto)



Soraja Vučelić i Jelena Rozga u istom seksi izdanju. Kojoj bolje stoji minjaturni crni veš? (Foto)
Starleta, koja je bila zaštitno lice u mnogim reklamama u Srbiji, dobila je ponudu da promoviše brazilske kupaće kostime koji su nalik tangama, a ukoliko prihvati angažman, njena zadnjica biće u gro planu na mnogim bilbordima na ovoj egzotičnoj destinaciji!



"Soraja se trenutno nalazi na Maldivima, gde je otišla na odmor, i brzo zapala za oko predstavnicima jedne brazilske kompanije koja proizvodi kupaće kostime. Oni nisu krili oduševljenje Sorajinom zadnjicom i ponudili su joj da bude zaštitno lice poslednje serije njiihovih kupaćih kostima, koji su nalik tangama. Ako prihvati, njena zadnjica uskoro će krasiti mnoge bilborde na Maldivima", izjavio je izvor blizak starleti i dodao da je ona bila oduševljena ponudom:

"Soraja je u početku bila iznenađena ponudom i nije bila sigurna da li su ti biznismeni ozbiljni ili se šale sa njom. Međutim, kada su joj pokazali prospekte i modele, shvatila je da je reč o ozbiljnoj kompaniji, a kako su joj objasnili, dugo su tražili odgovorajuću manekenku. Ona je načelno pristala, a ovih dana će se precizirati detalje".



Starleta nije krila oduševljenje zbog nove poslovne ponude: "Prelepo mi je na Maldivima, odlično se provodim! Istina je da sam dobila takvu poslovnu ponudu, ali ne mogu da otkrivam detalje dok ne realizujemo taj projekat", izjavila je Soraja za "Alo".

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>