Svet

Region

Zečica Kristal Hefner ima najsrećnijeg psa na svetu, pogledajte zašto (Foto)

Ko kaže da je biti pas loša stvar? Psiću koji živi u čuvenoj "Plejboj" vili bi zasigurno pozavideli svi muškarci na planeti! Kistal Hefner, supruga Hjua Hefnera je postavila na Instagram fotogafiju svog ljubimca kako se odmara na njenoj zadnjici.

 Zečica Kristal Hefner ima najsrećnijeg psa na svetu, pogledajte zašto (Foto)



Čuvena zečica Kristal Hefner je na društvenoj mreži Instagram postavila fotografiju svog psa, na koga je trenutno ljubomoran svaki muškarac na planeti. Naime, ljubimac se odmara na zadnjici svoje vlasnice, dok se ona u tangama sunča.



Hju Hefnerova žena na Instagramu ima više od 185.000 sledbenika, koji su sa uživanjem lajkovali fotografiju. "Menjao bih se sa njim, kako srećan pas", je samo neki od komentara.

Zečica je takođe postavila i fotofrafiju na kojoj je prekrivena crvenom farbom, sa događaja bojenja tela. "Osećam se kao goli Ajronmen. Jedva čekam da vidim finalni izgled", napisala je Kristal pored fotografije.



Kristal i Hju Hefner su se venčali za doček Nove 2012. godine, nakon što već jednom u 2011. godini odustali od braka samo par dana pre venčanja.

Autor: A.K.
Foto: Instagram/Crystal Hefner

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>