Svet

Region

Demi Mur besna i očajna - ljubomorna na Eštona Kučera i Milu Kunis

Glumica Demi Mur se veoma uznemirlila na vest da je Mila Kunis trudna sa njenim bivšim mužem Eštonom Kučerom, jer dok je Ešton bio u braku sa njom nikada nije pokazivao interesovanje za osnivanje porodice.

Demi Mur besna i očajna - ljubomorna na Eštona Kučera i Milu Kunis



Demi Mur i Ešton Kučer se zvanično razveli (Foto)
Neimenovani izvor blizak Demi Mur je opisao kao veoma ogorčenu i besnu na Milu Kunis jer pored toga što joj je preotela supruga sa njim je počela osnivanje porodice.

"Za vreme njihovog braka Ešton Kučer i Demi nikad nisu bili na istoj strani kada je porodica u pitanju. Ona je htela da ima decu sa njim, ali on nikad nije bio spreman. Za nju to što Ešton osniva porodicu sa Milom je veliki udarac", rekao je izvor.

"Ešton nije čak ni imao učtivosti da stupi u kontakt sa Demi da joj stavi do znanja da je Mila trudna. Ovo bi joj dalo vremena da ode iz grada kada oni objave srećnu vest. Svi se brinemo da bi za nju ovo bila velika emocionalna prepreka", dodao je izvor.

Izgleda da se Murova i dalje nije oporavila od razvoda, a da li joj je samo sujeta povređena ili stvarno nije prebolela Eštona nije sigurno, ali jedno jeste - čitava vest oko trudnoće je za nju pravi grom iz vedra neba.

Autor: A.K.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>