Region

Svet

Nikola Nemešević Nemeš: Grizla me je savest jer sam bio sa udatom ženom

Nikola Nemešević Nemeš potvrdio je raskid veze sa Marijanom Čvrljak, čija je ljubav započela 2011. godine u prvom regionalnom Velikom Bratu. Iako se u kući zaljubio, danas, pevač priznaje kako je neprestano osećao grižu savesti zbog veze sa udatom ženom.

Nikola Nemešević Nemeš: Grizla me je savest jer sam bio sa udatom ženom



Marijana Čvrljak otkrila: Nemeš i ja nismo zajedno! Kraj velike ljubavi?!
Marijana Čvrljak i Nikola Nemešević Nemeš započeli su svoju ljubavnu romansu 2011. godine u kući Velikog Brata, ali tri godine kasnije došlo je do prekida romanse, jer su im se putevi razišli. Prema Nemeševim rečima, svako je počeo da gradi svoju karijeru, ali i dodaje da se kod njega pojavio osećaj krivice, jer sebe smatra odgovornim za krah nečijeg braka.

"Ja sam kriv za ovu pauzu. Ganjamo svoje karijere", rekao je Nemeš za hrvatsko izdanje emisije Exkluziv i  dodaje: "Neprestano sam osećao krivicu jer sam u vezi sa udatom ženom", prenosi portal 24 sata.hr.

Podsetimo, pre nekoliko dana Marijana Čvrljak je za hrvatske medije izjavila kako su ona i Nemeš na pauzi, ali kako se i dalje podržavaju međusobno u svojim karijerama. Da li je ovo samo prolazna faza ljubavnog para ili su definitivno odlučili da svako krene svojim putem, ostaje nam da vidimo.

Autor: J.B.
Foto: Facebook/Marijana&Nemes

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>