Region

Svet

Sandra Obradović raskid veridbe proslavila sa društvom uz šampanjac (Foto)

Sandra Obradović raskinula je veridbu sa naslednikom porodice Karić, Aleksandrom Nedeljkovićem, a svoju slobodu proslavila je zajedno sa svojim prijateljima u jednom beogradskom klubu.

Sandra Obradović raskid veridbe proslavila sa društvom uz šampanjac (Foto)Sandra Obradović promenila frizuru! Bolje izgleda kao crnka? (Foto)
Sandra Obradović, pojavila se u četvrtak uveče na otvaranju novog kluba Lobby 777, gde je u društvu prijatelja proslavila svoj nedavni raskid veridbe sa Aleksandrom Nedeljkovićem. Iako je izjavljivala kako u maju planira venčanje, manekenka i naslednik porodice Karić odlučili su da stave tačku na svoju vezu.Atraktivna plavuša je uživala do ranih jutranjih časova uz muziku Ekspoliziv benda, a u njenom separeu se nazdravljalo uz najskupli šampanjac.

Pored nje na otvaranju ovog prestižnog kluba koji je urađen u stilu svetskih lokala, našli su se i momci iz Leksinton benda koji su sinoć u ovom klubu imali sjajan nastup, glumica Dragana Mićalović, pevačica Teodora Baković i mnogi drugi.
 
Autor: J.B.
Izvor/Foto: Alo.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>