Svet

Region

Kejt Vinslet: Leonardo DiKaprio je ljubav mog života! (Foto)

Holivudska glumica Kejt Vinslet rekla je za svog kolegu iz filma "Titanik" Leonarda DiKapria da je ljubav njenog života, a pitanje je da li je ova izjava razljutila njenog supruga Neda Rokenrola.

Kejt Vinslet: Leonardo DiKaprio je ljubav mog života! (Foto)Kejt Vinslet dobila zvezdu na čuvenoj Stazi slavnih
Naime, Kejt Vinslet je govorila na konferenciji za medije koja je organizovana povodom novog fima "Divergent" i jedan od novinara upitao je čuvenu glumicu da li joj je draži Leo, odnosno Džek iz filma "Titanik" ili lik Tea koji je njen partner u filmu "Divergent". Kejt ni trenutak nije bio potreban da se "presabere" i razmisli: "Leo je ljubav mog života, kako to možete uopšte da me pitate? Da sam rekla Teo, Leonardo me više nikada ne bi pustio da prespavam kod njega, a ja tamo živim", nasmejala se glumica.


Foto: ScreenShot Youtube

Kejt Vinslet prati trend: Sinu dala ime Medved, a preziva se Rokenrol
Inače, Kejt je u srećnom braku sa Nedom Rokenrolom kojem je prošle godine rodila sina. Kako je Ned reagovao na ovo priznavanje pred medijima nije poznato, ali s obzirom da su već dugo u ljubavi, očekivano bi bilo da je shvatio kako je Kejt mislila na Džeka i Rouz.

Inače, Kejt i Leonardo igrali su glavne uloge u "Titaniku", a kasnije su se ponovo sreli zajedno u filmu "Revolutionary Road", ali će njihova lica zauvek biti zapamćena po ulogama Džeka i Rouz. Inače, na ovoj konferenciji Kejt je otkrila i da kao 20-godišnjakinja nije bila nimalo pripremljena na slavu koju joj je "Titanik" doneo i da je bila vrlo iznenađena. "Ljudi su mi prilazili i govorili mi da će se moj život sada promeniti, ali ja to nisam osećala", kaže Kejt i dodaje kako nije umela da se snađe sa novinarima i javnošću, ali je njena popularnost u tom periodu vrtoglavo rasta pa je vrlo brzo morala da nauči da komunicira sa medijima.


Foto: ScreenShot Youtube

Autor: M.P.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>