Svet

Region

Kejt Vinslet: Leonardo DiKaprio je ljubav mog života! (Foto)

Holivudska glumica Kejt Vinslet rekla je za svog kolegu iz filma "Titanik" Leonarda DiKapria da je ljubav njenog života, a pitanje je da li je ova izjava razljutila njenog supruga Neda Rokenrola.

Kejt Vinslet: Leonardo DiKaprio je ljubav mog života! (Foto)



Kejt Vinslet dobila zvezdu na čuvenoj Stazi slavnih
Naime, Kejt Vinslet je govorila na konferenciji za medije koja je organizovana povodom novog fima "Divergent" i jedan od novinara upitao je čuvenu glumicu da li joj je draži Leo, odnosno Džek iz filma "Titanik" ili lik Tea koji je njen partner u filmu "Divergent". Kejt ni trenutak nije bio potreban da se "presabere" i razmisli: "Leo je ljubav mog života, kako to možete uopšte da me pitate? Da sam rekla Teo, Leonardo me više nikada ne bi pustio da prespavam kod njega, a ja tamo živim", nasmejala se glumica.


Foto: ScreenShot Youtube

Kejt Vinslet prati trend: Sinu dala ime Medved, a preziva se Rokenrol
Inače, Kejt je u srećnom braku sa Nedom Rokenrolom kojem je prošle godine rodila sina. Kako je Ned reagovao na ovo priznavanje pred medijima nije poznato, ali s obzirom da su već dugo u ljubavi, očekivano bi bilo da je shvatio kako je Kejt mislila na Džeka i Rouz.

Inače, Kejt i Leonardo igrali su glavne uloge u "Titaniku", a kasnije su se ponovo sreli zajedno u filmu "Revolutionary Road", ali će njihova lica zauvek biti zapamćena po ulogama Džeka i Rouz. Inače, na ovoj konferenciji Kejt je otkrila i da kao 20-godišnjakinja nije bila nimalo pripremljena na slavu koju joj je "Titanik" doneo i da je bila vrlo iznenađena. "Ljudi su mi prilazili i govorili mi da će se moj život sada promeniti, ali ja to nisam osećala", kaže Kejt i dodaje kako nije umela da se snađe sa novinarima i javnošću, ali je njena popularnost u tom periodu vrtoglavo rasta pa je vrlo brzo morala da nauči da komunicira sa medijima.


Foto: ScreenShot Youtube

Autor: M.P.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>