Region

Svet

Jelena Rozga: Pravim pauzu za dete posle turneje, zaista želim jednu bebicu (Video)

Pevačica Jelena Rozga gostovala je u radio emisiji gde je predstavila novu pesmu "Okus mentola", govorila o predstojećoj turneji, ali sem toga otkrila i da posle brojnih poslovnih obaveza u planu ima i da se ostvari kao majka.

Jelena Rozga: Pravim pauzu za dete posle turneje, zaista želim jednu bebicu (Video)Premijera: Jelena Rozga - Okus mentola! Zanosna pevačica u spotu za novu pesmu! (Video)
Jelena Rozga najavila je novi album za jun ove godine, kao i jesenju turneju kojom će krunisati brojne poslovne uspehe koje je ove godine ostvarila. Nakon što je predstavila novu pesmu "Okus mentola", a nedavno objavila i spot u kome je pokazala svoje zanosno telo, pevačica je gostujući na radiju govorila i o drugačijim planovima. Sutra se obeležava dan Daunovog sindroma, gde će Jelena Rozga učestvovati u humanitarnoj akciji: "Baš su danas u avionu bile mame sa decom koja imaju taj problem i bile su baš srećne dok smo govorile o tome. Jako sam srećna kad se mogu odazvati takvom pozivu", izjavila je pevačica, a nakon toga puštena je poruka njene obožavateljke koja se bori sa Daunovim sindromom zbog koje je Jelena umalo zaplakala.

Soraja Vučelić i Jelena Rozga u istom seksi izdanju. Kojoj bolje stoji minjaturni crni veš? (Foto)
Posle suza Jelena Rozga uspela je ponovo da vrati osmehe u studiju, pa se uključio i Petar Grašo kome je otpevala rođendansku pesmicu obzirom da su dugogodišnji prijatelji. Zatim se voditelj našalio kako je Kajli Minog ukrala ideju za spot od Jelene, pa je pevačica rekla da ona ipak bolje diže nogu, ali je i najavila turneju i zatim pauzu kako bi rodila bebu. "Na jesen planiramo turneju. Ili ćemo završiti ili ćemo početi u Splitu, ipak je to moj rodni grad. Već sam to jednom uradila sa turnejom "Bižuterija", a nadam se da ću to i ponoviti. Onda, sledi jedna mala pauza", rekla je Jelena Rozga i pomazila se po stomaku čime je jasno stavila do znanja da planira bebu, a voditelj je potpuno iznenađen zamolio pevačicu da mu to i jasno potvrdi. "Volela bih bebicu. Biće to jedna kratka pauza", dodala je Jelena.Autor: M.P.
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>