Svet

Region

Enrike Iglesijas: Kada se napijem, muškost mi potpuno zakaže!

Enrike Iglesijas nedavno je u jednom intervju progovorio o svojim seksualnim navikama i otkrio da voli grublji seks, ali da alkohol ume jako loše da utiče na njega, pa mu muškost ponekad i zakaže.

Enrike Iglesijas: Kada se napijem, muškost mi potpuno zakaže!Enrike Iglesijas nema nameru da ženi Anu Kurnjikovu: Brak nas neće učiniti srećnijim
Pevač Enrike Iglesijas nema problema da priča o svom privatnom životu, pa je tako u jednom intervju otkrio da voli grub seks, ali da mu često muškost zakaže kada je pijan: "Volim grub seks, ali zavisi od toga koliko popijem. Ako se jako napijem, muškost mi zakaže, tako da do seksa ni ne dođe", rekao je latino zavodnik.

Enrike je takođe otkrio kako je žestoka zabava, prikazana u njegovoj pesmi 'I'm a freak' i da je to njegov način života.

"To je bila prava žurka, ništa nije bilo planirano. Statisti su mogli da piju i da se zabavljaju", rekao je pevač i dodao: "Kod mene nema sredine ili provedem mirnu noć ili potpuno poludim. Pritom ne mislim da konzumiram kokain ili učestvujem u orgijama, već se samo dobro zabavim",  zaključio je pevač.

Autor: J.B.
Foto: Facebook/Enrique Iglesias

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>