Region

Svet

Lotar Mateus: Brak sa Marijanom je bio najveća greška, sve je moralo da bude po njenom!

Lotar Mateus u svojoj autobiografskoj knjizi "Sve ili ništa“ konačno je otkrio detalje braka sa Marijanom, koji je po njemu bio njegova najveća greška u životu, a za razvod je optužio poznatu kreatorku.

Lotar Mateus: Brak sa Marijanom je bio najveća greška, sve je moralo da bude po njenom!



Marijana Mateus: Osećam se moćno u društvu biznismena, moć je najjači afrodizijak!
Pošto je iz Mađarske dobio angažman u Brazilu, on se dogovorio sa tadašnjom suprugom Marijanom Mateus da će dolaziti kod njega svakog meseca, a ona je to izbegavala i posetila ga samo jednom, i to zbog karnevala.

"Telefonski razgovori sa Marijanom nisu mi ulivali nadu da će mi ona, kao što smo se dogovorili, dolaziti u posetu. Jednom prilikom se stvarno potrudila i došla, ali samo zbog karnevala. Već mi je tada bilo jasno da naš plan neće funkcionisati", otkrio je bivši nemački fudbaler i dodao:

Lotar Mateus u autobiografiji otkriva detalje: Marijana je kriva za najveću grešku u mom životu! (Foto)
"Zato sam Marijani rekao da posle Rija ne mora da dolazi u Kuritibu. Moja supruga je bila neodlučna, pa je meni ostavila da donesem konačnu odluku. Da izaberem brak ili klub, da se odlučim između usamljenosti i porodičnog života, da se odlučim između porodičnog mira stalnog lutanja. I ja sam se odlučio za brak, a protiv brazilske varijante. Meni je u svakoj situaciji brak bio na prvom mestu. Posle dva razvoda nisam želeo treći. Danas znam da je ta odluka bila potpuno pogrešna", zaključio je Lotar Mateus u svojoj knjizi.

Posle njegovog povratka u Mađarsku, Marijana i Lotar su, kao on tvrdi, uz promenljivu sreću, ostali zajedno još godinu dana.

"Posle toga naš brak je doživeo konačni slom. Marijana će možda to pokušati da objasni našim svađama. Ali zbog čega smo se svađali? Marijana nije mogla da se skrasi na jednom mestu. Sve je bilo u redu dok je bilo po njenom. Ali, kad je trebalo da bude po mom, onda su nastajali veliki problemi", otkriva Lotar u autobiografiji "Sve ili ništa“.

Autor: J.B.
Izvor: Alo.rs
Foto:Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>