Svet

Region

Kameron Dijaz ima aferu sa zvezdom Igre prestola?

Glumica Kameron Dijaz i Nikolaj Koster, zvezda serije "Igra prestola", su dospeli u žižu javnosti zbog pisma u kome su optuženi za aferu. Iako Nikolaj za sebe kaže da je porodičan čovek, to ne sprečava širenje glasina o preljubi.

Kameron Dijaz ima aferu sa zvezdom Igre prestola?



Iako u seriji "Igra Prestola" Nikolaj Koster glumi razvratnika, on je u stvarnom životu pravi porodični čovek. Ali cenu koju slava nosi svako mora da plati, pa tako je i zvezda poznate serije optužen za preljubu.

Njegova žena sa kojom je šesnaest godina u braku je dobila pisma u kojima je Nikolaj optužen da je vara sa Kameron Dijaz. U pismu je između ostalog i pisalo: "Trebalo bi da znaš da te tvoj suprug vara sa Kameron Dijaz. Kameron ne treba verovati".

Da li biste poverovali da Kameron Dijaz ima 41 godinu? Sa ovakvom linijom, sigurno ne! (Foto)
Nikolaj i Kameron glume zajedno u filmu "Druga žena", gde su uslikani kako se u toku ljubavne scene ljube, naravno za potebe filma. Nekome to očigledno nije bilo jasno pa je, pomešavši razliku između stvarnog života i filma, Kameron Dijaz shvatio kao pretnju po brak Nikolaja i njegove supruge.

Glumcu život javne ličnosti baš i ne odgovara, pa je na račun razvoda koji su Tom Kruz i Kejti Holms proživljavali rekao: "Pritisak koji je non stop prisutan oko poznatih je prevelik. Ne bih voleo da vodim takav život".

Autor: A.K.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>